• 01 Ağustos 2002
  • Çekmeköy,İstanbul
  • Erkek

Çağla Şimşek

Biyografi

Boy : 1.55 Kilo : 49 Göz Rengi : Mavi Saç Rengi : Kumral Burcu : Aslan Önemli Rolleri : Küçük Gelin - Zehra

Tam AdıÇağla Şimşek
EğitimiÖzel Uğur Anadolu Lisesi
Sitesiwww.facebook/caglasimsek1 www.instagram.com/caglasimsek1
NotlarAslen , Samsunlu bir baba ile Gümüşhaneli bir annenin kızıdır. Oyunculuğa 3 yaşında başlamış ve Osman Yağmurdereli Tarafından Keşfedilmiştir. Keşfediliş ve oyunculuğa başlayış hikayesini böyle anlatıyor ; " - Annemle doktora giderken , yolda Osman Yağmurdereli bizi görmüş. Beni çok sevmiş. Anneme kartını vermiş , setimize gel demiş. Annem de beni götürmüş. Sonra elveda derken dizisine başladım. " (Bugün gazetesindeki röportajından). Özellikle ağlama sahnelerindeki performansıyla dikkatleri çekmiştir , bunu kendi deyişiyle şöyle dile getiriyor ; " - Benim kaderim ağlamak , alnımda ağlamak yazıyor. " ( Küçük gelin dizisi ile ilgili röportajından). Oynadığı dizilerin yanı sıra 20'den fazla reklam filmi vardır. Küçük gelin dizisindeki " Zehra " karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır. Oyunculuk dışı ; Oyunculukta olduğu kadar ; derslerinde de başarılı olan Çağla , Özel Uğur Anadolu Lisesi'nde eğitimini sürdürmektedir. En sevdiği dersler matematik , ingilizce ve müzik'tir. Şu anda lise öğrenimi görüyor , daha sonra konservatuvar veya tv - sinema bölümü okumak istiyor. Ayrıca ; iyi bir binicidir , küçük yaşta at binmeye başlamıştır. Bunun dışında : paten , yüzme , bowling , basketbol , buz pateni , bungee jumping , voleybol , ok atma , badminton , tenis , masa tenisi gibi sporlar ve dans yapmaktadır. Diğer ; Boy : 1.58 Kilo : 49 Göz Rengi : Mavi Saç Rengi : Kumral Burcu : Aslan Örnek Aldığı Kişiler : Haluk Bilginer , Şenay Gürler , Fikret Kuşkan

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Küçük Gelin 3. Sezon 01 Ocak 2015
Küçük Gelin 2. Sezon 01 Ocak 2014
Çeşme 01 Ocak 2014
Küçük Gelin 1. Sezon 01 Ocak 2013
Hayat Devam Ediyor 2. Sezon 01 Ocak 2012
Hayat Devam Ediyor 1. Sezon 01 Ocak 2011
Cuma’ya Kalsa 01 Ocak 2010
Nisvan – Tarihe Adını Yazdıran Kadınlar 01 Ocak 2010
Kayıp Prenses 01 Ocak 2008
Elveda Derken
Çeşme 01 Nisan 1977