• 05 Kasım 1987
  • Erkek

Çağlar Ertuğrul

Biyografi

EğitimiKoç Üniversitesi Makine Mühendisliği , Akademi 35 Buçuk Sanat Evi
IMDBImdb Sitesi

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Ailecek Şaşkınız 2018-03-02
Biz Size Döneriz 31 Mart 2017
Fazilet Hanım ve Kızları 01 Ocak 2017
Dağ 2 04 Kasım 2016
Bana Masal Anlatma 09 Ocak 2015
Kurt Seyit ve Şura 1. Sezon 01 Ocak 2014
Beyaz Karanfil 01 Ocak 2014
Kurt Seyit ve Şura 2. Sezon 01 Ocak 2014
Boynu Bükükler 01 Ocak 2014
Benim İçin Üzülme 2. Sezon 01 Ocak 2013
Dağ (DAĞ) 16 Kasım 2012
Benim İçin Üzülme 1. Sezon 01 Ocak 2012
Dağ
Boynu Bükükler