• 24 Aralık 1965
  • Gülşehir/ Nevşehir
  • Erkek

Cengiz Bozkurt

Biyografi

Tam AdıMehmet Cengiz Bozkurt
EğitimiODTÜ Fizik (1984-1990) University of London,Goldsmiths Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-TV (Lisans)
IMDBImdb Sitesi
AjansıYasemin Özbudun Talent Management
NotlarLondra'da kurucusu olduğu Arcola Theatre'ın Genel Sanat Yönetmeni.

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Ailecek Şaşkınız 2018-03-02
Görünen Adam 01 Ocak 2017
Sen Benim Herşeyimsin 09 Aralık 2016
Küçük Esnaf 08 Nisan 2016
50 Metrekare 01 Ocak 2016
Dr. Dilara 01 Ocak 2016
Hangimiz Sevmedik (HANGIMIZ SEVMEDIK) 01 Ocak 2016
Geldim Gördüm Güldüm Show 01 Ocak 2016
Deli Dumrul 01 Ocak 2016
Kara Bela 18 Eylül 2015
İyi Biri 19 Haziran 2015
Bana Masal Anlatma 09 Ocak 2015
Kocamın Ailesi 2. Sezon 01 Ocak 2015
Unutma Beni İstanbul (DO NOT FORGET ME ISTANBUL) 07 Kasım 2014
Pek Yakında 03 Ekim 2014
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
Kocamın Ailesi 1. Sezon 01 Ocak 2014
Aramızda Kalsın 2. Sezon 01 Ocak 2014
Home Ofis 01 Ocak 2014
Sen Aydınlatırsın Geceyi (THOU GILD’ST THE EVEN) 01 Kasım 2013
Aramızda Kalsın 1. Sezon 01 Ocak 2013
Sevdaluk 01 Ocak 2013
Ben de Özledim 01 Ocak 2013
Kod Adı Venüs (CODE NAME VENUS) 21 Aralık 2012
Uzun Hikaye 12 Ekim 2012
Takip: İstanbul (TAKEN 2) 05 Ekim 2012
Öz Hakiki Karakol 18 Mayıs 2012
Can 11 Mayıs 2012
Vücut 04 Mayıs 2012
Berlin Kaplanı (BERLIN KAPLANI) 27 Ocak 2012
Leyla ile Mecnun 2. Sezon (LEYLA ILE MECNUN 2. SEZON) 01 Ocak 2012
Leyla ile Mecnun 3. Sezon (LEYLA ILE MECNUN 3. SEZON) 01 Ocak 2012
Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (CELAL TAN VE AILESININ AŞIRI ACIKLI HIKAYESI) 18 Kasım 2011
Kaybedenler Kulübü (KAYBEDENLER KULÜBÜ) 25 Mart 2011
Leyla ile Mecnun 1. Sezon (LEYLA ILE MECNUN 1. SEZON) 01 Ocak 2011
Kavşak (KAVŞAK) 01 Ekim 2010
Ay Lav Yu (AY LAV YU) 12 Mart 2010
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 1. Sezon 01 Ocak 2010
Pek Yakında (COMING SOON) 26 Haziran 2009
Devrim Arabaları 01 Mayıs 2009
Pazar – Bir Ticaret Masalı (THE MARKET – A TALE OF TRADE) 10 Nisan 2009
Gökten Üç Elma Düştü (GÖKTEN ÜÇ ELMA DÜŞTÜ) 06 Mart 2009
Parmaklıklar Ardında 3. Sezon 01 Ocak 2009
Gitmek: Benim Marlon And Brandom 14 Kasım 2008
Taş Yastık 15 Ağustos 2008
For a Moment, Freedom (EIN AUGENBLICK FREIHEIT – FOR A MOMENT, FREEDOM) 01 Ocak 2008
Parmaklıklar Ardında 2. Sezon 01 Ocak 2008
Hüküm 01 Ocak 2008
Yumurta 09 Kasım 2007
Sevgili Dünürüm (SEVGILI DÜNÜRÜM) 01 Ocak 2007
Parmaklıklar Ardında 01 Ocak 2007
Parmaklıklar Ardında 1. Sezon 01 Ocak 2007
Karagümrük Yanıyor
Ezo Gelin 1. Sezon 01 Ocak 2006
Can
Deli Dumrul
Seni Çok Özledim (SENI ÇOK ÖZLEDIM)
Körfez Ateşi
Kırık Kanatlar
Kurtlar Vadisi 1. Sezon 01 Ocak 2003
Hüküm
Ben De Özledim
Uzun Hikaye (TALL STORY) 01 Ocak 1960
Kara Bela 19 Aralık 1956