• 01 Ocak 1934
  • Zonguldak
  • Erkek

Ercüment Balakoğlu

Biyografi

İbrahim Bin Ethem Hz. filminde rol adı Erdoğan Sıcak Seslendirmesi'dir.

IMDBImdb Sitesi
Notlar

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Ahlat Ağacı June 1, 2018
Ahlat Ağacı 01 Ocak 2017
Ve Panayır Köyden Gider 10 Haziran 2016
En Yeni Gerçekçilik 01 Ocak 2016
Mayıs Kraliçesi 01 Ocak 2015
Balıkçının Karısı 01 Ocak 2014
Küçük Hanımefendi 2. Sezon 01 Ocak 2012
Barınak 01 Ocak 2012
Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas 01 Ocak 2011
Komik Bir Aşk Hikayesi 01 Ocak 2011
Papatyam 4. Sezon 01 Ocak 2011
Anne Baba Biz Suçluyuz 01 Ocak 2011
Dersimiz Atatürk 19 Mart 2010
Kader Çizgisi (KADER ÇIZGISI) 01 Ocak 2010
Papatyam 3. Sezon 01 Ocak 2010
Kollama 3. Sezon 01 Ocak 2010
Papatyam 1. Sezon 01 Ocak 2009
Papatyam 2. Sezon (PAPATYAM) 01 Ocak 2009
Tek Türkiye 3. Sezon 01 Ocak 2009
Neşeli Gençlik (NEŞELI GENÇLIK) 09 Şubat 2007
Tarık ve Diğerleri
Meçhule Gidenler 01 Ocak 2006
The İmam 14 Ekim 2005
Babam Geri Döndü
Çamur 03 Ekim 2003
New York Çeteleri (GANGS OF NEW YORK) 14 Mart 2003
Melek
Mihrali (MIHRALI)
Japonyalı Gelin
Çocuklar Duymasın
Canım Kocacığım
Böcük
Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
Sevgi Ana (SEVGI ANA)
Pluto Nash (THE ADVENTURES OF PLUTO NASH)
Koçum Benim 01 Ocak 2002
Unutma Beni 01 Ocak 2002
Renkli – Türkçe (RENKLI – TÜRKÇE) 26 Ocak 2001
Nisan Yağmuru 01 Ocak 2001
Güneşe Yolculuk 03 Mart 2000
Hayat Bağları
Dadı
Artık Sevmeyeceğim (ARTIK SEVMEYECEĞIM) 01 Ocak 2000
Kızım ve Ben 01 Ocak 2000
Ağaçlar Ayakta Ölür 01 Ocak 2000
Deli Yürek
Bücür Cadı
Yeşil Yol (THE GREEN MILE)
Aynalı Tahir
Naylon Kemal
Ayrı Dünyalar 01 Ocak 1998
Aşka Tövbe 01 Ocak 1998
Sıdıka (SIDIKA)
Baskül Ailesi
Şaban ile Şirin
Çılgın Bediş 2. Sezon 01 Ocak 1997
Yaşam Kavgası 01 Ocak 1997
Milyarlık Koca Bebekler
Çılgın Bediş 1. Sezon
Tatlı Kaçıklar
Başka İstanbul Yok
İki Karışık Gölge 01 Ocak 1996
Köşe Kapmaca 01 Ocak 1996
Fırtınalar
Bizim Aile
Bizim Ev (BIZIM EV)
Suikast / Harrani Hz.
Çatı 01 Ocak 1995
Deniz Kızı 01 Ocak 1995
Beşinci Boyut 14 Ocak 1994
Beklenmeyen Misafir
İslam Adalettir
Dam Üstünde Saksağan
İnce İnce Yasemince
Aptallık Rekoru
Ölüm ve Giz 01 Ocak 1994
Kızımı Arıyorum 01 Ocak 1994
İskilipli Atıf Hoca / Kelebekler Sonsuza Uçar
İstanbul’un Orta Yeri Sinema
Saygılar Bizden
Hoş Memo
İnce Hasan (İNCE HASAN)
Terzi Baba
Boy Aynası (BOY AYNASI)
Danimarkalı Gelin
Ali Semerkandi Hz. / Niyet Hayır, Akıbet Hayır (ALI SEMERKANDI HZ. / NIYET HAYIR, AKIBET HAYIR)
Beyaz Gece / Mehmet Emin Tokadi Hz.
Behlül-i Dana Hz.
Şen Olasın Nuri Bey
İbrahim Bin Ethem Hz. / İlahi Aşk 01 Ocak 1993
Kızımı Arıyorum
Süper Baba 01 Ocak 1993
Metamorfoz (METAMORFOZ)
Kurdoğlu 3 / Bu Yola Baş Koyduk
Kayıp Aranıyor 01 Ocak 1991
Yabancı 01 Ocak 1991
Çılgın Aşıklar
Koltuk Belası
Oğulcan
Kalbe Düşen Nur/ İbrahim Bin Havvas Hz.
Minyeli Abdullah
Tecelli
Bana Göz Kulak Ol (SEE NO EVIL, HEAR NO EVIL)
Canım Oğlum (CANIM OĞLUM)
Kadın Dul Kalınca
Süper Baba (SÜPER BABA)
Kaynanalar 01 Ocak 1988
Kavanozdaki Adam
Mesela Muzaffer
Ölüm Avcısı 01 Ocak 1986
Köşe Kapmaca
Çatı
Yaşam Kavgası 01 Ekim 1978
Kaynanalar
Unutma Beni
Yabancı
Eyvah
Kızım Ve Ben
Nisan Yağmuru
Ayrı Dünyalar
Bir Damat Aranıyor
Artık Sevmeyeceğim
Koçum Benim
Ağaçlar Ayakta Ölür
Aşka Tövbe 20 Ocak 1963
Meçhule Gidenler
Deniz Kızı
Bir Damla Aşk 02 Haziran 2017