• 28 Ekim 1984
  • istanbul/Türkiye
  • Kadın

Gözde Türkpençe

Biyografi

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Acı Tatlı Ekşi 2018-06-08
Deli Saçması 01 Ocak 2016
Cesur Ve Güzel 01 Ocak 2016
Meddah 28 Mart 2014
Ulan İstanbul 01 Ocak 2014
Güzel Çirkin (GÜZEL ÇIRKIN) 01 Ocak 2013
Canan 2. Sezon 01 Ocak 2012
Küçük Hesaplar (KÜÇÜK HESAPLAR) 01 Ocak 2012
Canan 1. Sezon 01 Ocak 2011
Şenlikname: Bir İstanbul Masalı (ŞENLIKNAME: BIR İSTANBUL MASALI) 17 Aralık 2010
Türkan 01 Ocak 2010
Proje 13 01 Ocak 2008
Şöhret Okulu
Cesur ve Güzel (THE BOLD AND THE BEAUTIFUL) 01 Ocak 1987