• 01 Ocak 1988
  • İstanbul
  • Erkek

Güven Murat Akpınar

Biyografi

Eğitimiİstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü
AjansıFulya Filazi Menajerlik

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Ailecek Şaşkınız 2018-03-02
İstanbul’lu Gelin 01 Ocak 2017
Yok Artık 2 07 Ekim 2016
Kocan Kadar Konuş: Diriliş 01 Ocak 2016
İstanbul Sokakları 01 Ocak 2016
Yok Artık 25 Eylül 2015
Kadın İşi: Banka Soygunu 17 Ocak 2014
Urfalıyam Ezelden 01 Ocak 2014
Boynu Bükükler 01 Ocak 2014
Böyle Bitmesin 2. Sezon 01 Ocak 2013
Suskunlar 1. Sezon 01 Ocak 2012
Suskunlar 2. Sezon 01 Ocak 2012
Bizim Yenge 01 Ocak 2011
Boynu Bükükler