• 01 Ocak 1992
  • Kıbrıs
  • Kadın

Hazar Ergüçlü

Biyografi

Lamborghinitunc

Tam AdıHazar Ergüçlü
IMDBImdb Sitesi
AjansıIcon Talent Menajerlik
NotlarHazar Ergüçlü, (d. 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncu. Lefkoşa Belediyesinde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı.

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Ahlat Ağacı June 1, 2018
Kar 2018-03-23
Ahlat Ağacı 01 Ocak 2017
Dar Elbise (TIGHT DRESS) 01 Ocak 2016
Mahalle (INSIDE) 01 Ocak 2016
Yüksek Sosyete 01 Ocak 2016
Analar ve Anneler 01 Ocak 2015
Medcezir 2. Sezon 01 Ocak 2014
Benim Dünyam 25 Ekim 2013
Medcezir 1. Sezon 01 Ocak 2013
Açlığa Doymak 07 Aralık 2012
Kuzey Güney 2. Sezon 01 Ocak 2012
Gölgeler ve Suretler (GÖLGELER VE SURETLER) 11 Mart 2011
Kuzey Güney 1. Sezon 01 Ocak 2011
Yüksek Sosyete (HIGH SOCIETY) 01 Ocak 1956