• 16 Mart 1946
  • İstanbul
  • Erkek

Mustafa Alabora

Biyografi

Eğitimiİstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü
IMDBImdb Sitesi
Notlar

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Ailecek Şaşkınız 2018-03-02
İftarlık Gazoz 29 Ocak 2016
Diktatör Adolf Hitler’in Hayatının Esrarengiz Yönleri 27 Kasım 2015
Madımak: Carina’nın Günlüğü 25 Eylül 2015
İyi Biri 19 Haziran 2015
Poyraz Karayel 2. Sezon (POYRAZ KARAYEL 2. SEZON) 01 Ocak 2015
Poyraz Karayel 1. Sezon (POYRAZ KARAYEL 1. SEZON) 01 Ocak 2014
Uzun Hikaye 12 Ekim 2012
Sensiz Yaşayamam 01 Ocak 2010
Bir İhtimal Daha Var 09 Mart 2007
Kilit 01 Ocak 2007
Karınca Yuvası
Kilit (KILIT)
Ayın Karanlık Yüzü 15 Nisan 2005
Yanık Koza
Kasırga İnsanları (KASIRGA İNSANLARI)
Abdülhamit Düşerken 18 Nisan 2003
Deliyle Geçen Gece
Peki Olur Şekerim
Sır Çocukları 20 Aralık 2002
Koçum Benim 01 Ocak 2002
Cinlerle Periler
Kara Melek 4. Sezon 01 Ocak 1999
Kara Melek 3. Sezon 01 Ocak 1998
Kara Melek 2. Sezon 01 Ocak 1997
Kurtuluş
Kara Melek 1. Sezon
Azmi
Çözülmeler (ÇÖZÜLMELER) 06 Mayıs 1994
Yolcu
Savcı 12 Nisan 1992
Uzun İnce Bir Yol
Bir Kadın Düşmanı
Cumartesi Cumartesi (DRÔLE DE SAMEDI) 12 Ocak 1990
Dehşet Gecesi
Bizimkiler 01 Ocak 1989
Belki Yarın
Umut Yarına Kaldı
Uğurlugil Ailesi
Biri Ve Diğerleri
Ateşböceği
Kadının Adı Yok
Kızımın Kanı
Çark 01 Ocak 1987
Fatmagül’ün Suçu Ne (FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE)
Gün Doğmadan
Kupa Kızı
Merdoğlu Ömer Bey
Prenses
Gülçiçek (GÜLÇIÇEK)
Perihan Abla
Çalıkuşu 01 Ocak 1986
Kader 01 Ocak 1986
Yolcu 01 Ocak 1986
Ölüm Yolu
Vazgeçtim Senden
Akrep Burcu (AKREP BURCU)
Dağınık Yatak (DAĞINIK YATAK)
Ağlayan Gülmedi mi? 01 Mart 1983
Bir Günün Hikayesi 01 Ocak 1983
Güneşin Tutulduğu Gün
Talihli Amele
Sürü 01 Mart 1979
Düşman (DÜŞMAN)
Derdim Dünyadan Büyük 01 Kasım 1978
Neşeli Günler 01 Nisan 1978
Cennetin Çocukları 01 Nisan 1977
Hınç 01 Mart 1977
Sensiz Yaşayamam
Bizim Aile / Merhaba 01 Mayıs 1976
Bodrum Hakimi
Her Gönülde Bir Aslan Yatar
Merhaba
Bıktım Her Gün Ölmekten
Mağlup Edilemeyenler 01 Ocak 1976
Kartal Yuvası 01 Nisan 1975
Ah Nerede
Batsın Bu Dünya
Deli Yusuf
Dur Geliyorum
Halime’nin Kızları
Soysuzlar
Teşekkür Ederim Büyükanne
Üç Ahbap Çavuşlar
Evcilik Oyunu 01 Ocak 1975
Atını Seven Kovboy
Mağlup Edilemeyenler
Kopuk 01 Nisan 1972
Sahtekar 01 Nisan 1972
Umutsuzlar 01 Aralık 1971
Çark (ÖLMESI LAZIMDI)
Balatlı Arif
Ölüm Tarlası
Çalıkuşu
Evcilik Oyunu
Koçum Benim
Uzun Hikaye (TALL STORY) 01 Ocak 1960
Kader