• 16 Haziran 1983
  • İstanbul
  • Kadın

Naz Elmas

Biyografi

EğitimiYeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü
IMDBImdb Sitesi
AjansıGaye Sökmen Ajans

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Tut Yüreğimden Anne 2018-03-16
İstanbul Sokakları 01 Ocak 2016
Kördüğüm 2. Sezon 01 Ocak 2016
Bizim Hikaye 27 Mart 2015
Kördüğüm 1. Sezon 01 Ocak 2015
Stajyer Mafya 12 Eylül 2014
Filinta “Bir Osmanlı Polisiyesi” 01 Ocak 2014
Güzel Çirkin (GÜZEL ÇIRKIN) 01 Ocak 2013
Merhamet 2. Sezon (MERHAMET) 01 Ocak 2013
Merhamet 01 Ocak 2013
Böyle Bitmesin 1. Sezon 01 Ocak 2012
Ustura Kemal 01 Ocak 2012
Ya Sonra (YA SONRA?) 25 Şubat 2011
Ay Tutulması 01 Ocak 2011
Bir Ömür Yetmez 01 Ocak 2011
Nefes 01 Ocak 2009
Doktorlar 3. Sezon 01 Ocak 2008
Nefes (BREATH) 26 Ekim 2007
Bir Ömür Yetmez (SATURNO CONTRO) 06 Nisan 2007
El Gibi 01 Ocak 2007
Kelebek Çıkmazı 01 Ocak 2007
Candan Öte
G.O.R.A 12 Kasım 2004
Şansa Bak (ŞANSA BAK)
Haziran Gecesi
Gülbeyaz 01 Ocak 2002
Ustura Kemal
Gülbeyaz
Merhamet