• 21 Nisan 1971
  • Erkek

Nebil Sayın

Biyografi

Tam AdıNebil
EğitimiAnkara Üniversitesi DTCF Tiyatro
IMDBImdb Sitesi

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Ailecek Şaşkınız 2018-03-02
Ve Panayır Köyden Gider 10 Haziran 2016
Yolculuk 22 Nisan 2016
Boşu Bir Yerde 01 Ocak 2016
İçerde 01 Ocak 2016
Şarkı Söyleyen Kadınlar 21 Şubat 2014
Yedikule Hayat Yokuşu 01 Ocak 2014
Günah Keçisi 21 Ocak 2011
D 01 Ocak 2010
Hayat Var (HAYAT VAR) 27 Mart 2009
İçerde (À L’INTÉRIEUR) 25 Ocak 2008
Yolculuk
Savunma 01 Ocak 2001
Savunma (SAVUNMA)