• 04 Ocak 1980
  • İstanbul
  • Erkek

Öner Erkan

Biyografi

Eğitimi9 Eylül Üniversitesi Tiyatro
IMDBImdb Sitesi
AjansıYasemin Özbudun Talent Management
Notlar15-16 yaşlarında aldığı oyunculuk kursuyla tiyatroya ilk adımını attı. Erkan 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Oyuncunun ilk televizyon deneyimi TRT’de sunduğu bir çocuk programı ile gerçekleşti. 2002-2004 yılları arasında İstanbul Şehir Tiyatrosunda iki sezon dansçı olarak çalıştı. 2004 yılında ise Oyun Atölyesi’ne girdi. Bornova Bornova filmindeki rolüyle Altın Portakal’da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Yalan Dünya adlı dizide Bora adlı karakteri canlandırmıştır.

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Ahlat Ağacı June 1, 2018
Martı 2018-03-23
Martı (THE SEAGULL) 01 Ocak 2017
Analar ve Anneler 01 Ocak 2015
Kırık Kalpler Bankası 01 Ocak 2015
Körler Müessesesi 01 Ocak 2015
Mutlu Ol Yeter (MUTLU OL YETER) 01 Ocak 2015
Böcek 19 Eylül 2014
İtirazım Var 18 Nisan 2014
Yalan Dünya 4. Sezon 01 Ocak 2014
Mutlu Aile Defteri 08 Şubat 2013
Yalan Dünya 3. Sezon 01 Ocak 2013
Yalan Dünya 2. Sezon 01 Ocak 2012
Kağıt (KAĞIT) 14 Ocak 2011
Üsküdar’a Giderken 01 Ocak 2011
Yalan Dünya 1. Sezon 01 Ocak 2011
Cast-ı Olanmı Var 01 Ocak 2011
Başlangıç 01 Ocak 2011
Başlangıç (INCEPTION) 30 Temmuz 2010
Deli Saraylı (DELI SARAYLI) 01 Ocak 2010
7 Kocalı Hürmüz (7 KOCALI HÜRMÜZ) 20 Kasım 2009
Bornova Bornova (BORNOVA BORNOVA) 13 Kasım 2009
Kahve Bahane 01 Ocak 2009
Made in Europe 20 Haziran 2008
Son Osmanlı Yandım Ali 19 Ocak 2007
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (HACIVAT KARAGÖZ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?) 17 Şubat 2006
İki Aile (İKI AILE)
Organize İşler 23 Aralık 2005
Yolculuk
Aşk Her Yaşta
Çanta
Avrupa Yakası 1. Sezon
Metro Palas
Kuzenlerim 3. Sezon 01 Ocak 2004
Canım Benim 01 Ocak 2004
Kuzenlerim 2. Sezon 01 Ocak 2003
Gelin (GELIN) 01 Ocak 2003
Kuzenlerim 1. Sezon
Nasreddin Hoca 01 Ocak 1996
Böcek 25 Ağustos 1995
İtirazım Var 01 Mart 1982
Mutlu Ol Yeter 01 Ocak 1982
Martı (THE SEAGULL ) 01 Ocak 1975
Gelin 01 Nisan 1973
Canım Benim
Nasreddin Hoca