• 04 Ağustos 1982
  • Bergama, İzmir, Türkiye
  • Erkek

Onur Buldu

Biyografi

Tam AdıOnur Buldu
EğitimiDokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü
IMDBImdb Sitesi
Notlar4 ağustos 1982 Bergama İZMİR doğumludur..Tuncelılı ebe hemşire olan anne ıle öğretmen bır babanın oğlu olarak bergamada doğdu.9 eylül üniversıtesınde tiyatro eğitimi aldı..vatansever10

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Martı 2018-03-23
Dügüm Salonu March 16, 2018
Martı (THE SEAGULL) 01 Ocak 2017
Yok Artık 2 07 Ekim 2016
Dedemin Fişi (DEDEMIN FIŞI) 22 Ocak 2016
İçimdeki Ses 30 Ocak 2015
Olur Olur! (OLUR OLUR! BAL GIBI OLUR) 07 Kasım 2014
Böcek 19 Eylül 2014
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
Analı Oğullu (ANALI OĞULLU) 01 Ocak 2014
BKM Güldür Güldür (BKM GÜLDÜR GÜLDÜR) 01 Ocak 2013
Berlin Kaplanı (BERLIN KAPLANI) 27 Ocak 2012
Aşağı Yukarı Yemişliler 01 Ocak 2011
Papatyam 4. Sezon 01 Ocak 2011
Ada: Zombilerin Düğünü 29 Ocak 2010
Papatyam 3. Sezon 01 Ocak 2010
Aşk Geliyorum Demez 06 Kasım 2009
Papatyam 1. Sezon 01 Ocak 2009
Yalancı Romantik 2. Sezon 01 Ocak 2009
Papatyam 2. Sezon (PAPATYAM) 01 Ocak 2009
Plajda 29 Şubat 2008
Doktorlar 2. Sezon 01 Ocak 2007
Avrupa Yakası 4. Sezon 01 Ocak 2007
Organize İşler 23 Aralık 2005
Böcek 25 Ağustos 1995
Martı (THE SEAGULL ) 01 Ocak 1975