• 08 Ağustos 1961
  • Durağan-Sinop
  • Erkek

Serhat Özcan

Biyografi

Tam AdıSerhat Süha Özcan
Eğitimiİstanbul Belediye Konservatuarı
IMDBImdb Sitesi
AjansıAli Sabuncugil Menajerlik Oyunculuk Ajansı
Notlar

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Ailecek Şaşkınız 2018-03-02
Çoban Yıldızı 01 Ocak 2017
Dönerse Senindir 23 Aralık 2016
Yola Geldik 22 Nisan 2016
Mahrumlar 01 Ocak 2016
Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu 07 Ağustos 2015
Çalsın Sazlar (LET THE MUSIC PLAY) 09 Ocak 2015
Kalbim Ege’de Kaldı (KALBIM EGE’DE KALDI) 01 Ocak 2015
Kuş 01 Ocak 2015
Seni Seviyorum Adamım (SENI SEVIYORUM ADAMIM) 21 Kasım 2014
Bizum Hoca 07 Mart 2014
Ulan İstanbul 01 Ocak 2014
Karadayı 3. Sezon 01 Ocak 2014
Bana Artık Hicran De 01 Ocak 2014
Rüzgarla Bir 01 Ocak 2014
Benimle Oynar mısın? 27 Eylül 2013
Meryem 20 Eylül 2013
Sana Bir Sır Vereceğim 01 Ocak 2013
2 Yaka Bir İsmail 01 Ocak 2012
Öyle Bir Geçer Zaman ki 3. Sezon 01 Ocak 2012
Suskunlar 2. Sezon 01 Ocak 2012
Tövbeler Tövbesi (TÖVBELER TÖVBESI) 01 Ocak 2011
Çakıl Taşları 01 Ocak 2010
Yahşi Cazibe 1. Sezon 01 Ocak 2010
Kanal-İ-zasyon (KANAL-I-ZASYON) 23 Ekim 2009
Zoraki Başkan 01 Ocak 2009
Benim Annem Bir Melek 2. Sezon (BENIM ANNEM BIR MELEK) 01 Ocak 2009
Benim Annem Bir Melek 1. Sezon (BENIM ANNEM BIR MELEK) 01 Ocak 2008
Dedektif Biraderler 01 Ocak 2008
Gönül Salıncağı 01 Ocak 2007
Bir Demet Tiyatro 01 Ocak 2006
Pamuk Prenses 2
Cennet Mahallesi
Lise Defteri
Sevdim Seni Bir Kere
Pembe Patikler
Vizontele 02 Şubat 2001
Güneş Yanıkları
Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? 01 Ocak 1999
Bir Demet Tiyatro
Otogargara 01 Ocak 1995
Kaygısızlar
Zapping Ailesi 01 Ocak 1993
Süper Baba 01 Ocak 1993
İz Peşinde
Süper Baba (SÜPER BABA)
Çocukların Günahı Ne?
Kuş (BIRD)
Davacı
Müfreze (PLATOON)
Çalsın Sazlar
Çoban Yıldızı
Meryem