• 13 Ekim 1950
  • İzmir
  • Erkek

Tamer Levent

Biyografi

EğitimiAnkara Devlet Konservatuarı
IMDBImdb Sitesi
AjansıSihirli Anahtar

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Ahlat Ağacı June 1, 2018
Misafir 20 Mayıs 2016
Suda Balık 01 Ocak 2016
Cesur Ve Güzel 01 Ocak 2016
Ertuğrul 1890 (KAINAN 1890) 25 Aralık 2015
Mısır Adası (SIMINDIS KUNDZULI – CORN ISLAND) 02 Ocak 2015
Suda Balık 01 Ocak 2015
Aşk Yeniden 01 Ocak 2015
Kış Uykusu 13 Haziran 2014
Yunus Emre: Aşkın Sesi 10 Ocak 2014
Olmak 01 Ocak 2014
Bana Artık Hicran De 01 Ocak 2014
Su ve Ateş 15 Kasım 2013
Fatih 01 Ocak 2013
İzzet Kaptan ve Oğlu 01 Ocak 2013
Tepenin Ardı (TEPENIN ARDI) 14 Aralık 2012
Ayaz 01 Ocak 2012
Atlılar 01 Ocak 2012
Kılıç Günü 01 Ocak 2010
Ayrılık (2) 01 Ocak 2009
Yaralı Yürek (YARALI YÜREK)
Aşk Yeniden 01 Ocak 2007
Vazgeç Gönlüm 01 Ocak 2007
Gülpare
Ayrılık (2) 01 Ocak 2006
Yazılar Filmatik
Misafir
Cesur ve Güzel (THE BOLD AND THE BEAUTIFUL) 01 Ocak 1987
Vazgeç Gönlüm 01 Ocak 1982