• 09 Ekim 1985
  • İstanbul
  • Kadın

Toprak Sağlam

Biyografi

Tam AdıToprak Sağlam
EğitimiMüjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü
IMDBImdb Sitesi
AjansıSihirli Anahtar
NotlarToprak Sağlam Türk tiyatro oyuncusu. 9 Ekim 1985'te İstanbul'da doğdu.Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Konservatuarı tiyatro bölümünden birincilikle mezun oldu. 11 yıl halk dansları yapmış halen dansla uğraşmakta. Ayrıca yıllardır gitar çalıp şarkı söyleyerek müzikle olan bağını sürdürmektedir.

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Dügüm Salonu March 16, 2018
Bodrum Masalı 01 Ocak 2016
Delibal 25 Aralık 2015
Eksik 17 Nisan 2015
Detay (DETAY) 01 Ocak 2015
Lokman İlyas 01 Ocak 2015
Rumuz Cavidan 01 Ocak 2014
Kedi Özledi 20 Aralık 2013
Osmanlı Tokadı 01 Ocak 2013
Böyle Bitmesin 2. Sezon 01 Ocak 2013
Eksik 01 Ocak 2013
Böyle Bitmesin 1. Sezon 01 Ocak 2012
Yerden Yüksek 2. Sezon 01 Ocak 2011
Yerden Yüksek 1. Sezon 01 Ocak 2010
Gökten Üç Elma Düştü (GÖKTEN ÜÇ ELMA DÜŞTÜ) 06 Mart 2009
Hicran Yarası 01 Ocak 2009
Dantel 01 Ocak 2008
Kuzey Rüzgarı 01 Ocak 2007
Karınca Yuvası
İlk Göz Ağrısı 01 Ocak 2005
İlk Göz Ağrısı
Hicran Yarası (HICRAN YARASI) 13 Ocak 1959