• 01 Ocak 1977
  • Samsun
  • Erkek

Ünal Yeter

Biyografi

EğitimiA.Ü. Dil Ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü
IMDBImdb Sitesi

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Arapsaçı 2018-03-30
Eski Sevgili 05 Mayıs 2017
Küçük Esnaf 08 Nisan 2016
Bizans Oyunları: Geym of Bizans (BIZANS OYUNLARI) 15 Ocak 2016
Boşu Bir Yerde 01 Ocak 2016
Altınsoylar 01 Ocak 2016
Geldim Gördüm Güldüm Show 01 Ocak 2016
Guruldayan Kalpler 18 Eylül 2015
Komedi Türkiye 01 Ocak 2015
Galip Derviş 3. Sezon 01 Ocak 2014
Boynu Bükükler 01 Ocak 2014
Türkün Uzayla İmtihanı (HA BABAM UZAY) 01 Ocak 2012
Annem Uyurken 01 Ocak 2012
Nuri 01 Ocak 2011
Dedektif Memoli 01 Ocak 2011
Türk Malı (TÜRK MALI) 01 Ocak 2010
Aile Reisi 01 Ocak 2009
Kırık Kalpler – Ritmini Arayan Kalpler 01 Ocak 2009
Derdest 01 Ocak 2008
Hakkını Helal Et 01 Ocak 2007
Yeni Evli 01 Ocak 2007
Yeni Evli (JUST MARRIED) 30 Mayıs 2003
Boynu Bükükler