• 05 Ocak 1976
  • İstanbul
  • Erkek

Biray Dalkıran

Biyografi

Www.biraydalkiran.com

EğitimiBeykent Üniversitesi
Sitesiwww.biraydalkiran.com
IMDBImdb Sitesi

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Melez ( The Crossbreed ) 2018-03-02
Araf 2 01 Ocak 2016
Kanıt: Ateş Üstünde 01 Ocak 2016
Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu 07 Ağustos 2015
Seni Seviyorum Adamım (SENI SEVIYORUM ADAMIM) 21 Kasım 2014
Meleklerin Mucizesi 04 Nisan 2014
Peri Masalı 28 Mart 2014
Bana Bir Soygun Yaz (BANA BIR SOYGUN YAZ) 14 Aralık 2012
Kanıt 3. Sezon 01 Ocak 2012
Kanıt 2. Sezon 01 Ocak 2011
Cehennem (CEHENNEM 3D) 01 Ekim 2010
Kanıt 1. Sezon 01 Ocak 2010
Cennet (CENNET) 11 Nisan 2008
Gazi 01 Ocak 2008
Sarı Zeybek Son Balo 01 Ocak 2008
Peri Masalı 01 Ocak 2008
Araf (ARAF) 06 Ekim 2006
Cennet (HEAVEN) 21 Şubat 2003
Cehennem