• 10 Haziran 1961
  • Samsun
  • Erkek

İsmail Güneş

Biyografi

IMDBImdb Sitesi
Notlar

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Kervan 1915 06 Ekim 2017
Ateşin Düştüğü Yer (ATEŞIN DÜŞTÜĞÜ YER) 04 Mayıs 2012
Bir Medeniyet Rüyası 01 Ocak 2010
Dur Yolcu 01 Ocak 2008
Sözün Bittiği Yer 04 Mayıs 2007
Hakkını Helal Et 01 Ocak 2007
The İmam 14 Ekim 2005
Bıçak Sırtı
Bir Yıldız Tutuldu
Merhaba Newyork
Avcı (AVCI) 01 Ocak 2001
Sultan 01 Ocak 2001
Bıçak Sırtı 01 Ocak 2001
Şemsi Paşa Pasajı (ŞEMSI PAŞA PASAJI)
Yunus Emre 01 Ocak 2000
Gülün Bittiği Yer 22 Ekim 1999
Kurt Kapanı (KURT KAPANI) 01 Ocak 1999
Avcı 06 Mart 1998
Beyaz Savaş
Bizim Ev (BIZIM EV)
Bizim Yunus
Ortaklar 01 Ocak 1995
Beşinci Boyut 14 Ocak 1994
Veysel Karani Hz. / Sonsuzluğun İki Yakası
Ahmet Bedevi Hz. / Can Perdesi
Siyah Pelerinli Adam
Çizme
Küçük ve Sonsuz Yürek
Bizim Ev 01 Ocak 1990
Yusufçuk
Ateşböceği
Biz Doğarken Gülmüşüz
Kara Bir Gün – Süleyman Nazif 01 Ocak 1987
Gün Doğmadan
Sultan 01 Aralık 1978
Kurt Kapanı 01 Ocak 1974
Yunus Emre