• 24 Ocak 1976
  • Erkek

Korhan Uğur

Biyografi

Sitesiwww.korhanugur.com
IMDBImdb Sitesi
Notlar1976 yılında Tekirdağ’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. Yüksek öğrenimini Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi Elektronik Haberleşme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde bitirdi. Liseden sonra kısa metraj filmler çekti, ödüller kazandı. 100’den fazla reklam, video klip işlerinin yapımında görev aldı. Çeşitli TV program ve dizilerinde senaristlik yaptı. Kariyerine Senarist & Yönetmen olarak devam ediyor.

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Cenaze İşleri 2017-09-08
Beceriksiz Katil 01 Ocak 2017
Kızkaçıran 08 Nisan 2016
Terkedilmiş 15 Mayıs 2015
Öldür Beni 06 Şubat 2009
Öldür Beni