• Erkek

Nihat Durak

Biyografi

IMDBImdb Sitesi
Notlar

Filmography

Film Adı Çıkış Tarihi
Babam 2017-10-06
Babam ve Ailesi 01 Ocak 2016
Familya 01 Ocak 2016
Asla Vazgeçmem 1. Sezon 01 Ocak 2015
Mutlu Aile Defteri 08 Şubat 2013
Zehirli Sarmaşık 01 Ocak 2011
Hanımın Çiftliği 1. Sezon (HANIMIN ÇIFTLIĞI) 01 Ocak 2009
Ömre Bedel 1. Sezon 01 Ocak 2009
Son Bahar 2. Sezon 01 Ocak 2009
Son Bahar 1. Sezon 01 Ocak 2008
Rüzgar 01 Ocak 2008
İlk Aşk 17 Kasım 2006
Ödünç Hayat (ÖDÜNÇ HAYAT)
Kasırga İnsanları (KASIRGA İNSANLARI)
Yılan Hikayesi 3. Sezon 01 Ocak 2001
İstanbul’da Bir Malatyalı
Yılan Hikayesi 2. Sezon 01 Ocak 2000
Yılan Hikayesi 1. Sezon
Köstebek (2)
Yüzleşme 01 Ocak 1999
Yaban
Yüzleşme
Hayat Bazen Tatlıdır 01 Ocak 1996
Zehirli Sarmaşık (POISON IVY) 01 Ocak 1993
Ateşten Günler
Rüzgar 01 Ekim 1980
Hayat Bazen Tatlıdır
İlk Aşk